Tjänster

VAD JAG KAN GÖRA FÖR DIG

BOLLPLANK

 

Ibland behöver man ett bollplank för att kunna testa sina idéer och få konstruktiv input. Det kan handla om marknadsplaner, konceptidéer, kreativa kampanjer, planering för sociala media, rådgivning gällande digitala kanaler eller kanske stöd vid upphandling av marknads- och kommunikationstjänster. Jag kan hjälpa dig med detta. Få dina idéer att växa och ta form. Men även vara gnistan när du har slut på inspiration.

PLANERING OCH UPPFÖLJNING

 

Det är ofta svårt att hitta tid för planering och uppföljning. Jag hjälper dig att sätta ihop övergripande marknadsplaner, aktivitetsplanering, kampanjplanering m.m. Lika viktigt, att sätta mål och KPI:er, och en uppföljnings- och rapportstruktur. 

KONCEPT

 

Jag har flerårig erfarenhet av produktlanseringar och varumärkesbyggande. Av att bygga identiteten och historien kring en produkt eller tjänst. Varför finns produkten/tjänsten? För vem finns produkten/tjänsten? Vad gör den unik? 

Var syns den på bästa sätt?

 

PRODUKTION

 

Behöver du hjälp med att fotografera, filma, ta fram trycksaker eller digitala lösningar så kan jag hjälpa dig. Utifrån projektets storlek tar jag hand om produktionen eller via någon i mitt stora nätverk. Givetvis mot offert.